Розступись, "Шахтар"- "Динамо": Зеленський доручив "Юзику" відродити футбольний клуб "Кривбас"

Юрій Корявченков веде переговори з Українською асоціацією футболу про відродження футбольного клубу "Кривбас", який було розформовано 2013 року.

Зеленський на Херсонщині. Фото: president.gov.ua.

Під час відкриття футбольного поля "Дніпро" у Херсонській області президент України Володимир Зеленський розповів, що доручив народному депутату від партії "Слуга народу" Юрієві Корявченкову (став популярним як Юзик) відновити роботу футбольного клубу "Кривбас". Відео опублікував Офіс президента України 26 червня, повідомляють Патріоти України.

"Ми поставили завдання Юрію Корявченкову, він зараз спілкується з федерацією [футболу, зараз це Українська асоціація футболу України] про те, щоб усе-таки у Кривий Ріг повернувся "Кривбас". Навіть не тому, що ми із Кривбасу, просто неправильно – закривати клуби", – зазначив глава держави.

Футбольний клуб "Кривбас" заснували 1959 року у Кривому Розі. Усі чемпіонати України, окрім першого, він провів у Вищій лізі. 2000 року грав у фіналі Кубка України. 1999-го і 2000 року ставав бронзовим призером чемпіонату. Клуб розформували 2013 року.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...