"Розуміємо громадян, але...": У МОЗ назвали умову відкриття поліклінік в Україні

Зараз поліклініки надають тільки невідкладну допомогу, а планові обстеження і прийоми поки неможливі.

Максим Степанов. Фото: РБК.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що поліклініки в Україні відновлять роботу, тільки-но ситуація з коронавірусом покращиться, передають Патріоти України.

Під час брифінгу він нагадав, що зараз поліклініки надають тільки невідкладну допомогу, а планові обстеження і прийоми поки неможливі. «Але ми розуміємо, що є запит від громадян України. Як тільки дозволить наша епідеміологічна ситуація відкрити поліклініки, ми відразу це зробимо. Ми кожного дня моніторимо ситуацію, аналізуємо ситуацію. Як тільки це буде дозволено в розрізі пом’якшення карантинних заходів, відразу це буде зроблено», — зазначив Степанов.

За даними Міністерства охорони здоров’я на 29 квітня, в Україні 9866 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 250 летальних, 1103 пацієнти одужали. Уряд очікує пік захворювання коронавірусом між 3 і 8 травня. Тому на засіданні Кабміну 22 квітня карантин в Україні був продовжений до 11 травня.

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...