Розумний хлопчик: Собака допоміг дівчинці викликати "швидку" і врятувати матір

Жінка впевнена, що пес зробив це завдяки своїй навичці приносити смаколики з холодильника.

У британському місті Престон собака по команді господині, яка сильно травмувалася, покликав її доньку, щоб та викликала «швидку». Завдяки собаці дівчинка врятувала маму, передають Патріоти України.

Зазначається, що 36-річна британка на ім'я Мія Еллері у будинку впала з драбини та сильно травмувалася. Вона не могла поворухнутися, тому почала кликати по допомогу свою доньку. А та не чула маму, бо дивилася мультфільм у своїй кімнаті. Тоді Мія дала команду своєму лабрадору, щоб той привів доньку до неї.

Собака прибіг в кімнату 6-річної дівчинки та почав стягувати з неї навушники, тягнути за піжаму. Він робив це, поки дівчинка не вийшла з кімнати. Собака не відходив від Мії до прибуття медиків. Жінку госпіталізували із забоями спини та хребта. Жінка впевнена, що пес врятував її завдяки своїй навичці приносити смаколики з холодильника.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...