Розумниця, вся в дідуся: Як Маша Фокіна блиснула знаннями в телеефірі (відео)

Внучка Вітольда Фокіна не змогла відповісти на питання зі шкільної програми.

В інтернеті згадали комічне відео, на якому засвітилася внучка Вітольда Фокіна Марія. Саме завдяки її допомозі і знайомству з Андрієм Єрмаком Фокін-старший зміг стати заступником голови української делегації в ТКГ. На відео 2012 року модель брала участь в зйомках програми "Дурнєв +1" і не змогла відповісти на прості запитання з програми середньої школи, передають Патріоти України.

У Фокіної почалися проблеми після питання про те, де знаходиться Пізанська вежа, хто такий Беніто Муссоліні і що таке "відсоток". Відео опублікували в соціальних мережах сьогодні в зв'язку з тим, що персона Фокіної з'явилася в новинних стрічках в зв'язку з допомогою своєму діду в призначенні на посаду в ТКГ.

На питання про те, в якій країні знаходиться Пізанська вежа, Фокіна відповіла: "Я не знаю. В Пізантії? В Пізанії? Я не знаю ...".

"Ну що ж, згадаємо безсмертну класику", - прокоментували відео автори Facebook-сторінки "Рагу.лі", на якій і були опубліковані кадри.

Марія Фокіна народилася в сім'ї першого пострадянського прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна. За її словами, він вплинув на її особистість і формування інтересу до суспільно-політичної і соціальної діяльності. Дитинство Фокіної проходило в оточенні культурної інтелігенції та еліти країни, сімейний будинок часто відвідували іноземці. Протягом трьох років виступала в дитячому хорі "Вогник". Брала приватні уроки вокалу.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...