Розваги обернулися великим горем для родин: На Тернопільщині трагічно загинули троє підлітків

Днями на Кіровоградщині двоє дітей потонули у річці Інгулець, а 30 січня на Тернопільщині розшукали тіла трьох підлітків, які зникли ще 28 січня, передають Патріоти України.

Як повідомляють в обласному управлінні ДСНС, всі ці дні тривали пошуки трьох неповнолітніх жителів села Переволока Бучацької територіальної громади Чортківського району — хлопців 2009, 2010 та 2011 років народження.


В рятувально-пошукових роботах брали участь 40 рятувальників та 10 одиниць техніки: група водолазно-рятувальних робіт, гірське пошуково-рятувальне спелеологічне відділення, кінологічне відділення та фахівці сектору БПЛА.
На жаль, дива не сталося. Під час обстеження дна водойми водолази виявили тіла загиблих дітей.

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...

В Україні 20 травня знову відключатимуть світло: В "Укренерго" назвали час, коли застосують обмеження

неділя, 19 травень 2024, 21:30

Ввечері в понеділок, 20 травня 2024 року, в усіх без винятку областях України слід очікувати планових відключень світла. Про це за добу попереджає компанія "Укренерго". Ці заходи стосуватимуться як промислових споживачів, так і побутових. Відключення б...