"Розваги" скінчились сумно: На Полтавщині 15-річний хлопець зґвалтував неповнолітню - дівчину знайшли мертвою

У Полтавській області 15-річний підліток підозрюється в зґвалтуванні 17-річної дівчини, яка після алкогольного отруєння померла. Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ Полтавської області, тіло дівчини місцеві жителі виявили 30 квітня на узбіччі дороги села Бреусівка, Козельщинської територіальної громади, передають Патріоти України.

За версією слідства, потерпіла гостювала в будинку знайомого в компанії двох 15-річних юнаків, 17-річної дівчини і 20-річного молодика. Вони разом вживали спиртні напої.

"Зараз у кримінальних провадженнях триває низка експертиз, а також проводяться необхідні слідчі дії для встановлення істини у справі. Ретельно вивчаються всі обставини злочину для визначення ролі кожного учасника події та надання їхнім діям об'єктивної юридичної оцінки", – повідомив начальник Кременчуцького районного управління поліції Іван Жук.

У свідоцтві про смерть дівчини судово-медичним експертом зазначено, що вона померла внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії.

Розслідування проходить за трьома статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115), зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152) і ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 136).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...