Розваги скінчились трагедією: У курортній Анталії зірвалася кабінка канатної дороги, є загиблі (відео)

У турецькому курортному місті Анталья просто під час руху розвалилася кабінка канатної дороги, внаслідок чого одна людина загинула, передають Патріоти України.

Інцидент стався на канатній дорозі Тюнектепе недалеко від Анталії. Одна з кабін із пасажирами врізалася в стовп, після чого підлога кабінки проломилася і люди полетіли вниз.

До теперішнього часу відомо, що одна людина загинула, ще 10 людей, зокрема двоє дітей, серйозно травмовані. Місцеві ЗМІ повідомили, що загинув 54-річний громадянин Туреччини. Усі інші постраждалі - за винятком одного чоловіка з Киргизстану - також місцеві.

Після інциденту ще 184 пасажири застрягли в 29 кабінках на висоті в кілька десятків метрів. Фахівці витратили кілька годин, щоб відновити роботу канатної дороги, ідеться в заяві мера Анталії Мухіттіна Бечека. В операції з порятунку людей брало участь понад 160 турецьких рятувальників.

Прокуратура почала розслідування для встановлення причини аварії. Але за попередньою версією, інцидент міг статися через падіння однієї з опор канатної дороги.

"Порочне коло": Вчені розповіли, чому люди ненавидять одне одного

четвер, 16 травень 2024, 9:47

Багато хто з нас коли-небудь висловлював комусь сильну неприязнь або навіть говорив: "Я тебе ненавиджу". Хоча слово "ненавиджу" часто трапляється у звичайній розмові, наприклад, "ненавиджу броколі", насправді ми висловлюємо найрізноманітніші почуття - ...

Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...