Розваги скінчились трагедією: У курортній Анталії зірвалася кабінка канатної дороги, є загиблі (відео)

У турецькому курортному місті Анталья просто під час руху розвалилася кабінка канатної дороги, внаслідок чого одна людина загинула, передають Патріоти України.

Інцидент стався на канатній дорозі Тюнектепе недалеко від Анталії. Одна з кабін із пасажирами врізалася в стовп, після чого підлога кабінки проломилася і люди полетіли вниз.

До теперішнього часу відомо, що одна людина загинула, ще 10 людей, зокрема двоє дітей, серйозно травмовані. Місцеві ЗМІ повідомили, що загинув 54-річний громадянин Туреччини. Усі інші постраждалі - за винятком одного чоловіка з Киргизстану - також місцеві.

Після інциденту ще 184 пасажири застрягли в 29 кабінках на висоті в кілька десятків метрів. Фахівці витратили кілька годин, щоб відновити роботу канатної дороги, ідеться в заяві мера Анталії Мухіттіна Бечека. В операції з порятунку людей брало участь понад 160 турецьких рятувальників.

Прокуратура почала розслідування для встановлення причини аварії. Але за попередньою версією, інцидент міг статися через падіння однієї з опор канатної дороги.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...