Розваги туриста в Залізному Порту закінчилися страшною трагедією - більше не може рухатися

Водний атракціон в курортному селищі Залізний Порт Херсонської області скалічив туриста. Про це написала користувач мережі Олеся Каменєва на Facebook-сторінці "Херсон і околиці. Новини цілодобово", передають Патріоти України.

За словами Олесі, її чоловік вирішив покататися на атракціоні "Бетмен" (надувна конструкція, яка прив'язана за човен, а на ній катаються туристи).

"З боку все виглядає красиво і весело. Але насправді для непідготовлених людей це дуже небезпечний вид розваги, про що ніхто не попереджає людей. Мій чоловік ходить в спортзал, у нього сильні натреновані руки, але він не припускав, що для забави можуть запропонувати такий екстрим! Під час їзди "Бетмен" сильно мотиляла шалено моторка, що мчала. Нормальної опори там немає, все мокре. Несподівано руки чоловіка зісковзнули і його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перетинку "Бетмена" (дно човна)", - написала користувач мережі.

Вона зазначила, що ніхто з трьох організаторів розваги в човні не озирнувся. "Протягом декількох хвилин, поки вони нарешті побачили, його било усіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті і на шаленій швидкості. Все закінчилося трагічно. У чоловіка перелом хребта (зламана шия). Руки і ноги у нього не рухаються", - написала Каменєва.

Чоловік зараз перебуває в лікарні у важкому стані. Операцію відклали через пошук імплантів. Тому у нього на четвертий день почалося двостороннє запалення легенів, так як він отримав ще й забій легень. Температура трималася до 40 градусів кілька днів.

За словами Олесі, на атракціоні майже щотижня травмуються люди. "Після нещасного випадку з моїм чоловіком, на атракціоні "Плюшка" зламав хребет хлопець з Київської області", - написала вона і також зазначила, що поки в Залізному Порту ці атракціони прибрали, але немає гарантії, що вони не з'являться наступного року.

Олеся написала свою банківську карту для фінансової допомоги небайдужих. За її словами, в сім'ї двоє дітей, а чоловік був єдиним годувальником - 5457 0822 2129 4353 Олеся Каменєва (ПриватБанк).

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...