"Розвантажили "Епіцентр": Мер Черкас зухвало відповів на відкриття справи (відео)

Мер Черкас Анатолій Бондаренко, який фактично скасував карантин в обласному центрі з 30 квітня, відповів на відкриття справи. Про це він заявив у відеоролику, який опублікував на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Бондаренко зазначив, що своїм дозволом про зняття карантину місто відновило "соціальну справедливість". На його думку, "нічим не відрізняється великий будівельний гіпермаркет від маленького магазину будівельних товарів".

"Черкаський виконавчий комітет прийняв рішення, чим дозволив будівельним магазинам, установам побутового обслуговування населення працювати. Це рішення викликало бурхливу реакцію, починаючи від правоохоронних органів, закінчуючи СБУ, зрозуміло, що з Києва дзвонили... Мене, мера, ніякими кримінальними справами... не залякати. У тому числі від вищих посадових осіб нашої країни", - заявив Бондаренко.

Також він нагадав правоохоронцям про наявність в Черкасах багатьох інших кримінальних справ, які залишаються нерозкритими.

"У місті Черкаси є безліч справ, які не розкриті. Починаючи від вбивств, закінчуючи в рік понад 200 заволодінь транспортними засобами. Потрібно розслідувати ці справи, а не рішення, яке прийняв Черкаський виконавчий комітет", - заявив мер міста. Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ослаблення карантину в Черкасах.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...