Розважала Лобода: Через гучну вечірку Фукса сусіди вісім разів виклали поліцію, - секретар РНБО (фото, відео)

Під час святкування ювілею підсанкційного бізнесмена Павла Фукса в селищі Козин під Києвом поліція приїжджала вісім разів через скарги сусідів. Про це розповів секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Святкували 27 жовтня. "У мене велике питання щодо факту того кічу, який там відбувався. У нас війна, а вони там таке. Приїжджає поліція раз - ні, два - ні, п'ять - ні, розумієте? Вісім разів приїжджали, доповідав міністр внутрішніх справ (Денис Монастирський. - ред.). Саме стільки разів сусіди викликали поліцію.

Потім ця людина каже: "У мене зараз грошей немає, це мені друзі помогли". Які друзі?", - сказав секретар РНБО.

У селищі для святкування ювілею територію облаштували в стилі Палацу дожів, мосту й вежі у Венеції. Чартером із Москви привезли співачку Світлану Лободу. На вечірці були мер Києва Віталій Кличко, колишній очільник Нацполіції Сергій Князєв, олігархи Віталій Хомутиннік та Ігор Коломойський, футболіст Андрій Шевченко. Гостей розважав, крім Лободи, російський артист Артур Пірожков. Святкування тривало до 3:00. Був салют.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...