Розважалися на Алеї Слави загиблим героям: На Одещині порушили справу проти компанії підлітків

У селищі Іванівка Одеської області підлітки, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, розважалися на Алеї Слави загиблим героям. Правоохоронці порушили справу, адмінматеріали вже передали до суду. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Деталі

В поліції зауважують, що виявили відео, на якому підлітки, гуляючи пам'ятним місцем, обговорювали можливість справлення там своїх природних потреб, танцювали й розважалися. Під час перевірки поліцейські встановили точний час знімання і трьох його неповнолітніх учасників – двох дівчат і хлопця. Поліцейські їх опитали, а також провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібної поведінки в майбутньому.

"Відносно двох дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скерували до суду для розгляду по суті та вирішення питання щодо накладення адміністративного стягнення", – йдеться у повідомленні.

Крім того, перевіряється факт можливого порушення працівниками одного з торговельних закладів селища правил торгівлі алкогольними напоями в частині їх продажу особам, які не досягли 18-річного віку.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...