"Гібридний" наступ починається? Розвідка ЗСУ помітила російських снайперів у "сірій зоні" на Донбасі (карта)

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі знову активізувалися російські снайпери. Крім того, вони заходять навіть на "сірі" ділянки фронту. Про це стало відомо Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України, повідомляється на сайті відомства, передають Патріоти України.

Захисники наголосили, що окупанти не тільки намагаються завдати втрат українському війську, але й деморалізувати наших воїнів.

"Командування російських окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ вздовж всієї лінії зіткнення, у тому числі з виходом снайперських пар у "сіру зону". Зазначені заходи противник проводить з метою деморалізації особового складу підрозділів Об’єднаних сил, нанесення втрат та провокування вогню у відповідь", – йдеться у зведенні.

Крім того, для реалізації своїх задумів російське окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари ЗС РФ, які не належать до штатних підрозділів 1, 2 АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.