Розвіяти міф: Відома ведуча прийшла на ефір до Шустера з апаратом для вживання марихуани (відео)

Яніна Соколова прийшла на ефір "Свободи слова Савіка Шустера" з апаратом для вживання медичного канабісу, передають Патріоти України.

"В Україні немає доступу до медичного канабісу в науці і медицині" - з такою заявою виступила відома журналістка в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна" 22 листопада.

Нагадаємо, що нещодавно вона подолала рак і пережила чотири хіміотерапії. “Зараз у моїй кишені ось такий апарат, він схожий на капсульну ручку або запальничку - він коштує приблизно 25 доларів. Для того, щоб людина, яка пережила хіміотерапію, могла полегшити пекельні симптоми, які відчувають сотні тисяч хворих - нам потрібно закупити апарати, які коштують 25 доларів - це "каннабісні сигарети", - сказала вона.

Соколова звернулася до депутатів, аби ті розглянули і проголосували за законопроект про доступ до медичного канабісу.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...