"Разом переможемо": ЗСУ показали, як точними ударами знищують ворожу техніку (відео)

Бійці Сухопутних військ ЗС України показали, як ефективно працюють по військовій техніці ворога. Вдалих ударів завдали герої 30-ї ОМБР ім. князя Костянтина Острозького, передають Патріоти України.

Новим видовищним відео на сторінці в Facebook у понеділок, 4 квітня, поділився Генеральний штаб Збройних сил. "Разом переможемо!" – підкреслила пресслужба

На оприлюдненому записові видно, як виглядає знищення російської техніки з повітря. Де саме й коли було знято кадри, не уточнюється.

Додамо, 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького – це тактичне поєднання Сухопутних військ України.

У 2014-у була однією з п'яти бригад ЗСУ, відправленою на південь для захисту від можливого вторгнення з боку окупованого Криму. Брала участь у війні на Донбасі, зокрема, влітку-2014, у боях за Саур-Могилу.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...