"Рубли и гривни - это одно и то же": Відвідувачка готелю влаштувала в Одесі скандал через мову (відео)

Російськомовна клієнтка спричинила скандал в одному з готелів міста Одеси, називаючи гривні “рублями” та докоряючи персоналу тим, що вони розмовляють українською мовою. Вона запевняла, що в Україні “рублі були завжди”, а українська мова — “не модна”. Відповідне відео опублікували місцеві Telegram-канали.

Як видно на опублікованих кадрах, обираючи сніданок у готелі російськомовна жінка вперто називає ціни в рублях. На зауваження співробітниці закладу, що в Україні “не рублі, а гривні”, вона самовпевнено заявила, що “рублі і гривні – це ж одне й те саме”.

Коли ж з нею знову не погодилися, клієнтка висловила припущення, що працівниця готелю приїжджа, оскільки говорить українською мовою, а “одесити завжди розмовляли російською”.

Дізнавшись, що в закладі працюють місцеві, жінка несподівано звинуватила працівниць готелю: “Дівчатка! Ну що ви, перевзулися? Соромно! І що ви, з пацанами так от зустрічаєтеся, і кажете: “Я хочу тебе”? Ну це ж колгосп”.

Після того, як відео цього скандального спілкування поширилося в Мережі, та ж таки клієнтка вибачилася за свою поведінку і намагалася донести свою позицію “не модною” українською мовою.


Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...