Руйнівний смерч пронісся Житомирщиною: У мережі показали жахаюче відео наслідків

Над Житомирською областю пронісся смерч. Як повідомляє обласне лісоуправління, постраждали близько 20 гектарів зелених насаджень, передають Патріоти України.

Сильний вітер виривав з корінням молоді осики, ламав навпіл старі дерева. Лісники зняли відео, на що перетворилася територія Ярунського лісництва (Новоград-Волинський район).

У лісовому господарстві ще не встигли повністю підрахувати збитки, завдані бурею. До розбору завалів фахівці приступлять після завершення сезону тиші (15 червня).

Після виконання робіт стане зрозуміло, будуть засаджувати ліс заново чи достатньо буде провести лише вибіркове прибирання постраждалих дерев.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...