Рука Кремля чи прикра випадковість?: У Німеччині стався вибух на оборонному підприємстві

Зранку у п’ятницю, 30 серпня, у Тройсдорфі, Німеччина, прогримів вибух на території оборонного заводу Diehl Defence. Про це пише газета Kölner Stadt-Anzeiger, передають Патріоти України.

Зазначається, що двоє робітників отримали серйозні поранення. Їх доправили до лікарні. За словами речника поліції Штефана Бірка, нещасний випадок на виробництві стався близько 9:30 ранку. Наразі він не може сказати, як саме стався вибух і які речовини були задіяні.

Окрім поліції, на місці події працювали кілька машин швидкої допомоги, а також два рятувальних вертольоти. Оборонна компанія Diehl Defence має дві дочірні компанії, Dynitec і DynaEnergetics в Тройсдорфі.

Прессекретар групи Девід Воскул підтвердив факт вибуху на території компанії на запит і сказав, що постраждалим співробітникам було надано «найкращу можливу допомогу».

Він не надав жодних подробиць про інцидент з міркувань безпеки, але сказав, що загрози для мешканців немає. На місце було викликано відділ охорони праці та безпеки, а пожежна бригада створила резервний підрозділ у ратуші. Як відомо, на підприємстві Diehl Defence виробляють вибухові речовини.

"Трагічна, жахлива звістка": Екскапітанка збірної України з гандболу померла у віці 34 років

субота, 31 серпень 2024, 0:30

Екскапітанка України з гандболу Ірина Глібко пішла з життя у віці 34 років після боротьби з онкологічнм захворюванням. Про це йдеться у заяві Федерації гандболу України, передають Патріоти України. Ірина пропустила жіночий ЧС-2023 та відбір до Євро-202...

Національна еліта зазнала непоправної втрати... На фронті загинув громадський активіст, археолог та історик Юрій Ревера

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:55

Щирий патріот воював з перших днів війни та ніс службу у найгарячіших місцях фронту. На Донеччині загинув історик та археолог 51-річний Юрій "Граф" Ревера. З перших днів повномасштабного вторгнення він захищав Україну у найгарячіших місцях фронту, пере...