Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України.

Зазначається, у 229-метрового судна виникла несправність перед хвилерізом Istanbul Haydarpaşa. На місце інциденту направлені групи рятувальників, зокрема направлено буксири, швидкохідні рятувальні катери та водолази.

"229-метрове вантажне судно під назвою ALEXIS сіло на мілину через несправність механізмів перед хвилерізом Istanbul Haydarpaşa під час переміщення з України до Єгипту… Рух суден через Босфор тимчасово припинено в обох напрямках", – заявили у Головному управлінні берегової безпеки.

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...