Рух транспорту перекрито: Через сильну зливу в Одесі затопило кілька вулиць (фото)

в місті вчора ввечері почався дощ, який сьогодні вранці перейшов у сильну зливу.

В Одесі через зливу підтоплено низку вулиць, обмежено рух громадського транспорту. В результаті, затоплено, зокрема, в «спальних» районах міста багато міжквартальних проїздів та основні дороги. Як повідомили в прес-службі мерії, сьогодні з 6:00 до 9:00 в Одесі випало 18 мм опадів у вигляді «залпової» зливи, передають Патріоти України.

Це призвело до підтоплення вулиць Приморської та Балківської. Зазначається, що зараз працівники комунальних підприємств і служб проводять очищення зливової каналізації. «Вона не забита, проте її пропускна здатність не відповідає кількості опадів. Усередині кварталів зливову каналізацію чистять працівники ЖКС, на дорогах - фахівці комунального підприємства «Міські дороги». Залучено 32 одиниці техніки», - повідомили в прес-службі.

Через підтоплення на вулицях Балківській, Приморській, Хімічній та в напрямку рибного порту не працюють або працюють у скороченому форматі трамвайні маршрути №3,15, 18, 22,27 та тролейбусні маршрути №8,10. Крім того, трамвай №20 через підтоплення припинив рух - на лінію запущено автобус, який дублює маршрут.



Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...