Рух зупинився: Окупанти вдарили ракетам по Одеській області, пошкоджено міст через Дністровський лиман

Російські війська вдарили ракетами по Одеській області. Міст через Дністровський лиман закритий через пошкодження. Про це повідомив спікер Одеської Військової адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

"Міст з Білгород-Дністровського району в бік Одеси закрили через пошкодження", - повідомив Братчук. При цьому він вказав, що подробиці про подію не розголошують з метою безпеки.

У свою чергу оперативна група "Південь" підтвердила ракетний удар по Одеській області. За їхніми даними, пошкоджено міст через Дністровський лиман.

Крім того, зазначено, що інформація про постраждалих уточнюються. Тимчасово рух по мосту перекрили заради безпеки, а водіїв просять вибрати інші маршрути. Також удар по мосту через Дністровський лиман підтвердили в Одеській обласній військовій адміністрації.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...