"Рухає руками і ногами": Екс-в'язень Кремля Балух прийшов до тями після важкого побиття і коми

Володимир Балух. Фото: соцмережі.

Колишній політв'язень Кремля, кримчанин Володимир Балух, який після побиття в Києві, перебував у медикаментозному сні, прийшов до тями. Про це у Facebook повідомила народна депутатка від Європейської солідарності Ірина Геращенко, інформують Патріоти України.

Вона передала інформацію про стан Балуха від лікарів. "Пацієнт стабільний, розплющує очі, рухає руками і ногами! Динаміка позитивна! Потрібен час! Займаємося", - написала Геращенко.

Раніше, 28 вересня, Геращенко повідомляла, що Балух знаходиться в стабільному стані, але у нього повної свідомості ще немає. Колишнього в'язня Кремля готували до самостійного дихання.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...