Рухалися прямо по полях: У Росії побачили вогняні торнадо (відео)

Жителі російської Республіки Башкортостан стали свідками справжніх вогняних торнадо. Явище пронеслося пасовищем між двома селами в Хайбулінському районі, повідомляють Патріоти України із посиланням на mk.ru.

На знятих очевидцями кадрах видно, що на полі горить трава та рухається торнадо. У ГУ МНС у регіоні подію назвали "пиловим вихором".

"Це явище називається "пиловий вихор". Горіла суха трава на площі п'ять гектарів між населеними пунктами Садовий і Бурибай на пасовищному угідді Бурибаївської сільради. Вогонь ліквідовано", - розповіли рятувальники.

Зазначається, що в південних районах республіки вже кілька тижнів вирують лісові пожежі. За даними МНС, за останню добу зареєстровано шість нових осередків природних загорянь.


Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...

Не узгоджений із місцевою владою: Мурал із Залужним, який нещодавно з'явився у столиці, доведеться стерти

вівторок, 14 травень 2024, 22:35

Портрет ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на стіні інтернату для дітей з особливими ментальними потребами травмує дітей, оскільки до нього через паркан лізуть чимало охочих зробити фото. Через те мурал збирають прибрати, але лише з однієї сті...