Руку пробило наскрізь: З'явилися подробиці про стрілянину з арбалета в Полтавській школі

У Полтавський школі №11 у понеділок, 6 вересня, сталася НП. Колишня учениця пробралася в установу і розстріляла педагогів. 19-річна дівчина стріляла з арбалета. В результаті, вчителі отримали такі поранення, що їх госпіталізували в лікарню, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє "Суспільне", дівчина зайшла в один з класів на другому поверсі і вистрілила у вчительку та завідувачку школи. За словами директора школи №11 Валентини Олійниченко, зловмисницю затримали прямо в школі і викликали поліцію та "швидку". "Навчання в школі триває", - зазначила директор.

У той же час відомо, що одній із вчителів стріла наскрізь пробила руку і зачепила спину. При цьому дівчина під час інциденту курила цигарку. Більше того, вона заходила в кожну аудиторію, яка їй траплялася на дорозі, і скрізь стріляла.

"Кажуть, вона пофарбувала волосся в зелений колір і ходила з порізаними руками. А ще, що вона цілеспрямовано хотіла застрелити конкретного вчителя", - пишуть у соцмережах. Також ЗМІ з'ясували, що дівчина вчилася в цій школі до 4 класу.

Правоохоронці вже допитали зловмисницю та відкрили кримінальне провадження за статтею № 115 ("замах на умисне вбивство"). Планується огляд затриманої, щоб визначити, чи перебуває вона в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.


Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...