Руки в кайданках і 5-метровий ланцюг: На Сумщині чоловіка тримали у рабстві (фото)

На трасі в Охтирці на Сумщині водій знайшов чоловіка із закованими в кайданки руками і з ланцюгом майже у 5 метрів завдовжки. Він ішов у бік села Кардашівка. З'ясувалося, чоловік щойно втік з трудового рабства, повідомляють Патріоти України.

Напередодні великодніх свят безробітній 54-річний Віктор познайомився з 23-річним жителем Охтирки. І той запропонував йому пожити у нього та допомогти по господарству, полагодити паркан тощо. Разом з господарем та його родиною чоловік зустрів Великдень. А вже після свята взялися наводити лад на подвір'ї. Та коли молодий господар дав наймиту наряд на заготівлю деревини, той став заперечувати, не погодився на важку роботу. Забрав свій одяг і пішов.

"Хазяїн, виявивши зникнення робітника, не на жарт розлютився. Разом з приятелем, на ВАЗ-2101 поїхали розшукувати втікача. Побачивши того на одній з вулиць Охтирки, силоміць заштовхали чоловіка до салону машини. А вдома охтирчанин надів на нього кайданки та майже п'ятиметровий ланцюг, і закрив у сарайчику на подвір'ї. Просидівши у неволі з півгодини, Віктор, незважаючи на сковані руки, все ж зумів відкрити двері і знову втекти з подвір'я "роботодавця", - . розповів начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 5 років в'язниці. Слідство триває, з'ясовуються всі обставини вчинення злочину.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...