"Русня наступає": Антоненко із СІЗО звернувся до Стерненка та патріотів

Ув'язнений у СІЗО ветеран та співак Андрій Антоненко заявив, що "не просить, а вимагає" від суспільства припинити чвари. Про це Антоненко написав із СІЗО, передають Патріоти України.

"Звертаюсь до вас, навіть не з проханням, а скоріш з вимогою! Досить чубитися!!! Досить! Досить чубитися за то, хто з нас патріотичніший. Рубимось за країну. Мета одна. Р**ня наступає. Застосовують КГБшну технологію “Тисяча порізів”.Тобто, розкол, роздрібнення патріотів на дрібні групи, пересварювання один з одним", - написав Riffmaster.

Він зауважив, що не бачив жодного разу, коли б вороги воювали один проти одного за те, "в кого портрет Сталіна правильніше". "Ворог організованіший і небезпечніший. Активно використовує дезінформацію і стравлює патріотів один проти одного. Так не має бути. Досить кричати, що хтось не так воював, не так волонтерив чи не так сидів. Саме на це розрахована та спецоперація на розкіл свідомих українців та захисників країни. Це треба розуміти і не дати статися!" - наголосив Андрій Антоненко.

"Я, як і Сергій Стерненко закликаю вас підтримувати один одного, як це робить Сергій, щодо підтримки мене, так і я підтримуючи Сергія. Країна в нас одна! борімося за неї разом, єдиним фронтом. Б’ємо одним моцним кулаком! Військові, добровольці, волонтери, свідомі громадяни України - МИ Українці! Тільки разом ми переможемо цю проросійську наволоч!" - додав Антоненко.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...