"Russia, goodbye!": Вєрка Сердючка викликала у росіян істерику своїм виступом на "Євробаченні-2023"

Вєрка Сердючка на "Євробаченні-2023"

Виконавиця на сцені конкурсу заспівала оновлену версію хіта Dancing Lasha Tumbai.

Артистка на арені в Ліверпулі виконала свій хіт Dancing Lasha Tumbai, з яким 2007 року вона боролася за перше місце в музичному конкурсі, але посіла друге. Це той самий трек, який від початку повномасштабного російського вторгнення Вєрка Сердючка співає в оновленій версії зі словами "Russia, goodbye!".

Як очікувано, у росіян це викликало справжню істерику. Вони почали критикувати Вєрку Сердючку та заявляти, що нібито таким чином вона привертає до себе увагу. Російські пропагандисти пишуть, що нібито артистці більше нічим тримати публіку, а її концерти за кордоном нікому не потрібні.

"Андрій Данилко (Вєрка Сердючка – сценічний образ – прим. ред.) чудово розуміє, що дорогу до Росії йому закрито назавжди. На його рідкісні концерти у європейських містах ходять переважно українці. Він розуміє, що йому зараз треба хоч чимось брати, щоб мати можливість заробітку. Данилко заспівав "Russia, goodbye", щоб про нього поговорили, щоб його обговорювали", - заявив продюсер-путініст Сергій Лавров.

Тим часом Андрій Данилко не реагує на воплі росіян. Натомість активно дає благодійні концерти, де збирає повні зали. Наразі Вєрка Сердючка виступає у країнах Європи. Також в артиста запланований тур містами США та Канади.

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...