"Русскій мір" в усій красі. Вибиті вікна та порожній перон: У мережі показали, як зараз виглядає залізничний вокзал Донецька (фото)

Восьмий рік колись яскравий Донецьк живе в окупації. Так звана "влада" навіть хоче на "офіційному" рівні заборонити донеччанам згадувати, як жило місто при Україні, передають Патріоти України.

Донецьк кардинально змінився. Особливо це помітно по залізничному вокзалу, який майже не працює. Кілька електричок курсують між так званими «ДНР» та «ЛНР». Про поїзди далекого слідування донеччани забули ще з літа 2014 року.

Гарний, колись осяяний вогнями вокзал стоїть порожнім й наполовину зруйнованим. Видовище дуже сумне. Порожній перон, розбиті вікна, відсутність поїздів. Нова «влада» не запустила навіть обіцяних поїздів до Росії.

Зате окупанти постаралися майже відразу позбутися написів українською мовою. Але подекуди вони все ж залишилися.

Наприкінці вересня по донецькому телебаченню радісно повідомили, що в касах залізничного вокзалу Донецька можна придбати квитки на потяги та літаки в Росію. Тільки незрозуміло, звідки будуть літати, адже Донецький аеропорт повністю зруйнований.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...