"Русские братья" допомогли: У окупованому Алчевську раптово зникла ціла залізнична гілка

Роботи з демонтажу рейок велися досить давно і, швидше за все, проводилися "офіційними структурами "ЛНР".

У окупованому Алчевську. Фото: соцмережі.

На тимчасово підконтрольній незаконним збройним формуванням "ЛНР" території Луганської області невідомі вивезли півтора кілометра рейок. Про це в соціальних мережах повідомляють користувачі, передають Патріоти України.

"ЛНРівці тим часом потихеньку продовжують пиляти на метал і вивозити все, до чого можуть дістатися. В Алчевську пішла на лом чергова залізнична гілка. Пишуть, що вивозили "захисники" на "Уралі", - зазначив журналіст Денис Казанський у своєму Twitter.

Також наголошується, що залізничне полотно знаходилося між мікрорайоном "Лиман" (Алчевськ) і селищем Гірницький (Перевальськ). При цьому роботи з демонтажу рейок велися досить давно і, швидше за все, проводилися "офіційними структурами ЛНР".

"Їх знімали більше місяця і всі це бачили, але мовчали, мені взагалі все одно" - пишуть жителі в міському паблік "Алчевськ".

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...