"Русские своих не бросают?": З'явилося відео, як окупанти втікали від українців і залишили своїх солдатів

Збройні сили України показали, як "хоробрі" військові Путіна тікали від захисників нашої країни - так, що навіть "загубили" кількох солдатів. Бідолахам довелося бігти за вантажівкою. передають Патріоти України.

Відповідне відео оприлюднило Управління стратегічних комунікацій у Facebook-акаунті "СтратКом ЗСУ". Ролик був записаний за допомогою дрона, дата й місце зйомки не уточнюються.

"Ще один міф про те, що "друга армія світу своїх не кидає", спростовано. Далі буде!" – описали відео наші військові. На оприлюдненому роликові видно, як український дрон спостерігав за групою окупантів, які зупинилися в лісосмузі й щось робили біля своїх машин.

На наступному кадрі знято, як армійці Путіна спішно залишали місце дислокації, злякавшись ЗСУ. Одна з вантажівок швидко виїхала на дорогу, а слідом за нею бігли два солдати. Вони намагалися наздогнати техніку, і один із "визволителів" так поспішав, що навіть упав обличчям у сніг.

Окремо відзначимо музичний супровід, підібраний Управлінням стратегічних комунікацій ЗСУ. Це пісня з "Деревни дураков" телепередачі "Каламбур".

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...