"Русские, вас дома п*здят!": Машу Лаврову поставили на місце через її критику України

Спікер МЗС РФ почала давати поради українцям, нібито в неї самої в державі усе гаразд.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова розлютила росіян втручанням у справи України. У Facebook Захарова висловила обурення у зв'язку з новиною про те, що українські поліцейські підготували 800 чоловік, які будуть задіяні до відновлення державного суверенітету на території Донбасу, передають Патріоти України.

"А я думала, почнуть з відновлення платіжних систем і банківської інфраструктури", - прокоментувала Захарова, за що їй тут же "прилетіло".

"Росіяни, вас вдома п*здять за те, що намагаєтеся голову вгору підняти, але при цьому вас хвилюють проблеми сусіда", "Подивися, що у вас робиться. Рило своє сунеш", "Дивіться в свою тарілку. У вас побільше тарганів" , "А що ви думаєте про поліцію Росії, пані Захарова? Соромно дурити свій народ, розповідаючи страшилки про Україну", "Вас абсолютно не цікавить, як Росія горить, в країні протести..." "Сибір горить, боєприпаси рвуться, народ обурюється, а їх Україна турбує... Скільки можна?" - пишуть коментатори.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...