"Русские идут!": П'яний поляк налякав земляків, роз'їжджаючи по містечку на радянському танку

Танкіст накатав собі на кілька років в'язниці. Може Москва найме адвоката?

Той самий злощасний Т-55 і поліція поряд

Курйозний випадок стався напередодні в невеликому містечку Паєнчно під Лодзєм. Поліція затримала п'яного чоловіка, який в'їхав в центр на радянському танку Т-55, зазначають Патріоти України.
Пізно ввечері містяни звернули увагу на незвичний скрегіт об асфальт, що заважав спати. Образ танка радянського виробництва ще в пам'яті поляків, тому деякі з городян, обдурені чутками про «вторгнення Росії», про всяк випадок зателефонували в поліцію. Спрямований в район вулиці Міцкевича патруль застав заглохлий на проїжджій частині танк Т-55 і чоловіка, котрий стояв поряд.
«Танкіст», який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, пояснив, що машина - експонат приватного музею, техніку транспортували на лафеті, але опора зламалася. Поки лагодили причіп, власник з товаришем вирішили прокотитися.
«За їзду в нетверезому стані громадянину загрожує до 2 років в'язниці, а за створення небезпечної ситуації при русі наземним транспортом - до 8 років», - уточнив журналістам представник районного відділу поліції в Лодзі Йоанна Концка.
Наразі власник танка заарештований. Т-55 відбуксирували на парковку.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...