"Русский бунт": Пенсіонер у Підмосков'ї відстрілювався від Росгвардії та спецназу ФСБ, поки карателі не спалили його разом з будинком (фото, відео)

У селищі Нові Вішки в підмосковних Митищах у своєму будинку заживо згорів 61-річний Володимир Барданов, який протягом 10 годин відстрілювався від співробітників правоохоронних органів, які приїхали в його домоволодіння, передають Патріоти України.

Спочатку співробітники правоохоронних органів прийшли оглянути будинок на предмет незаконного зберігання зброї. Однак чоловік на контакт не пішов, забарикадувався в будинку, відкрив стрілянину і кинув дві гранати.

У момент початку стрілянини, крім Володимира Барданова, в будинку знаходилися троє дорослих і дитина, яких він пізніше відпустив. До будинку було стягнуто спецпідрозділи Росгвардії, СВШР "Рись", "Булат" і ОМОН "Зубр". Один боєць Росгвардіі під час перестрілки отримав поранення в ногу, його відвезли в найближчу лікарню на швидкій допомозі.

Протягом усього штурму Барданова намагалися умовити припинити стрілянину - для цього силовики навіть розшукали його літнього батька. На місце подій приїхала дочка господаря будинку, яка заявила, що батько "ніколи не стріляв".

В арсеналі Барданова, крім автоматичної зброї і гранат, також була мисливська рушниця, чотири мисливські карабіни, пістолет і мисливська рушниця з нарізним стволом. Зброя могла залишитися у чоловіка після того, як він закрив два приватних охоронних підприємства, що належали йому.

"Він час від часу вступав у перестрілку, коли бачив рух спецпідрозділів, а також кидав гранати. З ранку він використав вже не менше 20 гранат", - повідомляло напередодні джерело ТАСС.

Співробітникам правоохоронних органів довелося обстріляти будинок з гранатомета. Після цього в будівлі почалася сильна пожежа, що тривала протягом двох годин. Пожежних допустили до її гасіння тільки після закінчення перестрілки. Обгорілий труп Барданова був виявлений у будинку.

За офіційними даними, Володимир Барданов - генеральний директор фірми по оптово-роздрібній торгівлі та будівництву. Він одружений, у нього двоє дорослих дітей - син і дочка. При цьому, як повідомляє Telegram-канал "112", раніше чоловік вже мав судимості: одна з них за статтею "Шахрайство" (вирок був винесений у 1976 році), а друга - за крадіжку за попередньою змовою групою осіб (2002 рік) .

Жителі селища часто бачили Барданова на мотоциклі сріблястого кольору. У нього, крім цього, був великий автопарк: автомобілі Infiniti QX80, Mazda CX-7, мотоцикли Harley Davidson XL 1200V, BMW R1200GS і BMW К1300S, Kawasaki ZZR 1400. Із судової бази даних також випливає, що він володів позашяховиком Jeep Cherokee і квадроциклом Yamaha YFM660R.

На ділянці підмосковного стрілка також виявили невеликий домашній зоопарк, в якому жили рись, ведмідь, тигр, корови, мавпи, барани і навіть крокодили. За словами місцевих жителів, на яких посилається Telegram-канал Mash, всі вони потрапили до Барданова із зоопарку, який раніше охороняло одне з його охоронних підприємств.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...