"Русский мир": З'явилося відео з дому в РФ, де підліток вчинив криваву розправу

16-річний Тімерлан Камалетдинов сокирою зарубав своїх дідуся і бабусю, а також мати з двома маленькими дітьми, після чого сам кинувся із місцевої вишки і загинув.

Тимур з мамою і з маленькими братиком і сестричкою. Фото: соцмережі.

Слідчий комітет РФ опублікував відео з місця кривавого вбивства сім'ї з 5 осіб в селі Патрікеєве Ульяновської області, передають Патріоти України.

Судячи з підпису до відео, слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Ульяновській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. "а, в" ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб, в тому числі малолітньої).

16-річний Тімерлан Камалетдинов сокирою зарубав своїх дідуся і бабусю, а також мати з двома маленькими дітьми, після чого сам кинувся із місцевої вишки і загинув. Перед вбивством Тимур відправив другові голосове повідомлення, в якому пояснив, що не любить матір, брата і сестру. Єдиний вихід з перманентного конфлікту - вбити їх усіх. А ось бабусю з дідусем Тімерлан любив, не хотів, щоб Віктора Григоровича і Лідію Миколаївну засмутила смерть дочки і онуків. Тому, зарубав їх теж.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...