"Русский солдат, иди на х**": Вся Україна замайоріла білбордами з напрямом, куди йти російським військам (фото)

По всій Україні ростуть білборди, на яких вказано чіткий напрям, куди треба йти російським військам. Звісно ж найпопулярнішою дестінацією є мемний вислів "Русский корабль иди нах**й" від захисників острова Зміїний, передають Патріоти України.

Дивіться нижче фотопідбірку найкращих бордів з різних куточків України. Ось так виглядає проспект перемоги в Києві зранку 28 лютого.

Також десь в Києві красновомний білборд.

А от Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ закликав власників об'єктів зовнішньої реклами - білбордів, лайтбоксів, рекламних конструкцій на стінах будинків розміщувати відповідні написи.

"Самі, ні з ким не погоджуючи, розміщуйте зрозумілі для російських окупантів гасла не соромлячись у виразах! По Києву, Харкову, Дніпру, Маріуполю, Миколаєву треба це робити особливо на в'їздах в міста", - написав він і опублікував приклади послань.

Ось такі біг-борди розвішують в Сумах, - повідомив воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко.

Народний депутат Олексій Гончаренко також показав кілька цікавих послань для російських військових. "Суми не раді російським Ванькам. Горілки немає, йдіть додому", - підписані фото.

На Харківщині також залишають послання для окупантів.... На картонці на двох стовпчиках, але чим не білборд.

Кропивницький також передає привіт Путіну:

А ось це вказівники на одному з виїздів зі столиці. Російські танки і БТР відступають саме в цьому напрямку, адже український народ не здолати!

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...

Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...