"Руссо экспрессо": Опальна Регіна Тодоренко "пробила дно", знявшись у новому шоу-плагіаті

Скандальна Регіна Тодоренко, яка народилася і виросла в Одесі, але мешкає у РФ і мовчить про повномасштабну війну, "пробила дно" своєю новою витівкою. Ведуча вирішила розхвалювати міста країни-агресорки, підігруючи пропаганді Кремля. Так, Тодоренко знялася в новому російському шоу "Руссо Экспрессо" - плагіаті на "Орел і Решку", повідомляють Патріоти України.

Ведуча разом з Тимуром Родрігесом показуватиме "культурну програму" для невиїзних жителів країни-агресорки. При цьому в анонсі шоу, який зрадниця опублікувала на своїй сторінці в Instagram, зазначено, що вона буде шукати "російську душу" у великих містах і "затишних глибинках".

Тодоренко погодилася розповідати про те, як росіянам "пощастило", адже вони нібито можуть подорожувати багатьма містами. Однак артистка, мабуть, забула, що мешканці тих самих міст відправляються на війну проти України і вбивають мирне населення нашої країни.

Instagram-сторінка Тодоренко не відображається для українців, проте вони все одно зуміли залишити свою думку про нову витівку співачки. Коментатори пишуть, що зрадниця ніколи не зможе "відмитися" від ганьби. Також вони відзначили:

  • "Російська душонка - продажна Регінка"
  • "А раніше у кругосвітках знімалася, тепер радуйся глибинкам"
  • "Як не соромно, як ти спиш взагалі вночі?!".

Що Тодоренко говорить про війну

Одеситка, яка жила і працювала в РФ після 2014 року, вперто мовчить про повномасштабну війну проти України, яку країна-агресорка розв'язала 24 лютого 2022 року. Тодоренко намагалася виправдатися тим, що не хоче говорити про політику нібито через те, що так вона уникає сварок з чоловіком Владом Топаловим.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...