"Рвана рана, кров хлюпала": Спливли подробиці смерті поліцейського від іклів кабана під Житомиром

У лісі в Житомиром під час полювання дикий кабан смертельно поранив командира штурмового загону КОРД Євгена Андрейковця, зазначають Патріоти України.

За даними журналістів, пес чоловіка, Хантер, злякав кабана. Звір з оскаленими іклами вискочив прямо перед одним з мисливців, Євгеном. Чоловік встиг вистрілити з рушниці, але кабан виявився швидшим. Мисливці кажуть, що сутичка тривала лічені секунди. І потім вони півгодини намагалися врятувати життя Євгенію.

"Розпочато досудове розслідування, буде встановлено коло осіб, обставини і законність полювання та інші обставини, що мають важливе значення", - зазначили слідчі прокуратури.

У лісовому господарстві вже повідомили, полювання було легальним, у загиблого були всі дозволи та ліцензії. Завідувач сектору мисливського господарства Житомирського лісового та мисливського господарства Роман Логвинчук не пригадує жодного епізоду нападу кабана на людину.

"Це просто прикрий випадок, збіг обставин. Зазвичай дикий кабан, це звір, коли він відчуває, що його переслідують або тупик, він може кинутися на свого нападника", - сказав він.

Дмитро Мазяр, очевидець трагедії, каже, що Євгена ніяк було не врятувати, оскільки рана була дуже велика (розірвалася артерія). Мисливці трьома ременями перетиснули ногу чоловікові, але кров все одно хлюпала.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...