"Рвут собак, скоро начнут лезть в города": Жителі окупованої Донеччини скаржаться на агресивні зграї вовків

Причиною появи великої кількості сірих хижаків стала заборона полювання.

В одній зі спільнот в соціальних мережах жителі непідконтрольного Україні Докучаєвська Донецької області заявляють про появу зграї вовків, які вбивають собак і недавно з'їли теля, повідомляють Патріоти України.

Так один з користувачів пише: «На территории Любовка-Андреевка-Еленовка-Докучаевск появилась стая волков. В Любовке рвут собак, в Еленовке задрали и съели теленка!».

У коментарях до посту інші користувачі пишуть, що причиною нападу вовків стала заборона полювання: "Охота запрещена, поэтому не удивительно. А теленка жаль конечно", "Будет хуже. Дикого зверья будет все больше. Ведь охоты не ведется, все накрылось. Скоро волки начнут и в города лезть".


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...