Риба-голка вистрибнула з води і проштрикнула дитині шию (фото 12+)

Риба пронизала шию хлопчика прямо від підборіддя до підстави черепа.

В Індонезії риба-голка напала на 16-річного Мухаммеда Ідула, проколовши йому шию. Моторошний випадок стався, коли хлопець вночі на човнах зі своїм другом Сарді ловив рибу, передають Патріоти України.

Як розповів Бі-бі-сі потерпілий підліток, човен Сарді плив першим, а він плив за ним. Приблизно в 500 метрах від пляжу Сарді включив ліхтарик, і тут раптово з води вистрибнула риба-голка і вп’ялася йому в шию.

Риба пронизала шию хлопчика прямо від підборіддя до підстави черепа. Після цього він впав з човна в море, а риба в його шиї продовжувала ворушитися, намагаючись вирватися, і тягнула Мухаммеда у воду.

Підліток схопив рибу рукою і намагався міцно тримати її, щоб вона не рухалася і не ускладнила і без того глибоку травму. Сарді відмовив друга намагатися витягнути рибу, щоб запобігти кровотечі.

Хлопчикам дивом вдалося допливти до пляжу: весь цей час юний рибак тримав у руках 75-сантиметрову рибу, яка застрягла в його шиї. Батько Мухаммеда відвіз його в найближчу лікарню. Однак через відсутність необхідного обладнання лікарі не змогли витягнути рибу з шиї хлопчика. Медики тільки відрізали тулуб риби від голови.

Після цього підлітка перевезли в іншу лікарню. Для того, щоб дістати решту риби з його шиї знадобилося п’ять спеціалістів. Операція тривала одну годину. Лікарі кажуть, зараз виписувати юного рибалку рано. Йому необхідно ще пройти обстеження.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...