Риба-голка вистрибнула з води і проштрикнула дитині шию (фото 12+)

Риба пронизала шию хлопчика прямо від підборіддя до підстави черепа.

В Індонезії риба-голка напала на 16-річного Мухаммеда Ідула, проколовши йому шию. Моторошний випадок стався, коли хлопець вночі на човнах зі своїм другом Сарді ловив рибу, передають Патріоти України.

Як розповів Бі-бі-сі потерпілий підліток, човен Сарді плив першим, а він плив за ним. Приблизно в 500 метрах від пляжу Сарді включив ліхтарик, і тут раптово з води вистрибнула риба-голка і вп’ялася йому в шию.

Риба пронизала шию хлопчика прямо від підборіддя до підстави черепа. Після цього він впав з човна в море, а риба в його шиї продовжувала ворушитися, намагаючись вирватися, і тягнула Мухаммеда у воду.

Підліток схопив рибу рукою і намагався міцно тримати її, щоб вона не рухалася і не ускладнила і без того глибоку травму. Сарді відмовив друга намагатися витягнути рибу, щоб запобігти кровотечі.

Хлопчикам дивом вдалося допливти до пляжу: весь цей час юний рибак тримав у руках 75-сантиметрову рибу, яка застрягла в його шиї. Батько Мухаммеда відвіз його в найближчу лікарню. Однак через відсутність необхідного обладнання лікарі не змогли витягнути рибу з шиї хлопчика. Медики тільки відрізали тулуб риби від голови.

Після цього підлітка перевезли в іншу лікарню. Для того, щоб дістати решту риби з його шиї знадобилося п’ять спеціалістів. Операція тривала одну годину. Лікарі кажуть, зараз виписувати юного рибалку рано. Йому необхідно ще пройти обстеження.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...