Рибалка вдруге спіймав коропа, якого відпустив назад у воду більше 30 років тому (фото)

У Великій Британії рибалка Дейв Леві був здивований, коли вдруге виловив одного й того самого дзеркального коропа вагою 40 фунтів (18 кг). Уперше він упіймав його в 1991 році, пише The Mirror.

За словами чоловіка, унікальне маркування і малюнок луски показали йому, що це той самий короп вагою 14 фунтів (6,3 кг), якого він спіймав у підлітковому віці й викинув назад в озеро площею 28 акрів.

"Я відразу впізнав. Щойно я побачив його у воді, я зрозумів, що це той самий короп, якого я зловив на початку дев'яностих, хоча зараз він набагато більший. У риби були такі ж відмітини і малюнок луски. Кожен дзеркальний короп унікальний, тому що в них різний малюнок луски. Коли я вперше зловив його, йому було, напевно, близько 10 років, тож зараз йому, напевно, вже далеко за 40", — розповів Дейв.

Дейв із Вікфорда, Ессекс, спіймав коропа в рибальському господарстві Frimley Pits Fishery в Сурреї.

"Я знав, що в озері водиться дуже старий короп. Люди не розуміють, як довго може жити дзеркальний короп. Він виглядав геть пом'ятим і наче прожив хороше життя. Я повернувся додому, переглянув коробку з-під взуття, повну старих фотографій, і знайшов одну, на якій я був із нею, але з іншого боку. На старому знімку риба була набагато меншою, а в мене було набагато більше волосся", — додав британець.

Видання зазначає, що вважається, що короп живе до 70 років.

Дейв, професійний рибалка, який працює у фірмі, що продає рибальські товари, розповів, що коли він уперше спіймав коропа, він займався укладанням килимом.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...