Рибалки були шоковані, коли побачили: В Італії спіймали акулу "з мордою свині" (фото)

В Італії незвичного виду акула "з мордою свині" шокувала моряків, що її зловили. Дивну тварину виявили військово-морські офіцери у водах біля міста Портоферрайо на італійському острові Ельба, повідомляють Патріоти України із посиланням на Mirror.

Коли вони витягли її з води, виявилося, що це акула, але виглядала вона незвично і здавалася мутантом. Морда тварини більше нагадувала очевидцям свинячу, ніж акулячу.

Однак зрештою тварину ідентифікували як тригранну акулу - цетрину (Oxynotus centrina), яку справді так і називають - акулою-свинею. Зазвичай ці акули мешкають у східній частині Атлантичного океану на глибині до 777 метрів. Вони належать до видів, що перебувають у вразливому становищі. Харчуються в основному багатощетинковими хробаками. Найбільша відома акула-свиня досягала 1,5 метра завдовжки.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...