Салон миттєво охопило полум'я: Під Дніпром на ходу загорівся автобус з людьми (фото, відео)

Надзвичайна подія сталася на Криворізькому шосе.

У неділю, 20 грудня, на Дніпропетровщині на ходу загорівся рейсовий автобус, в якому знаходилися пасажири. Про це повідомили в Telegram-каналі "Х**ый Днепр", передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася на Криворізькому шосе. Автобус загорівся просто під час руху, деякі пасажири мирно дрімали, коли салон затягнуло їдким димом. "Крім водія, в салоні знаходилися пасажири - всі вони встигли вибігти до того, як "Еталон" охопило вогнем", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стало замикання проводки. На щастя, всі пасажири автобуса встигли евакуюватися, всі живі.

Транспортний засіб повністю вигорів, на місці пожежі працювали рятувальники ДСНС, які загасили пожежу.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...