"Сам Бог наглядає": У київському ліфті замість кнопки виклику диспетчера повісили... ікони (фото)

В одній з кабін ліфта в будинку на вулиці Дніпровська Набережна в Києві замість встановлення зв'язку з диспетчером повісили ікони. Фото з кабіни опублікували у Telegram-каналі "Говорять на Бессарабці", передають Патріоти України.
"ОСББ вирішило замовити послуги зв'язку диспетчера з ліфтовою кабіною. Але замість цього підрядник встановив зв'язок з божими силами. Ми не знаємо, чи є зв'язок з оператором, але точно знаємо, що за ліфтом наглядає Боже око. Можливо, скоро такий зв'язок буде у всіх ліфтах Дарницького району?" – задалися питанням у підписі до фото.

Вказується, що ці ж підрядники обслуговують й інші ліфти у районі. "Або це місцеві "таліби" захопили всі ліфти Дарницького району?" – написали під фото.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...