"Сам би таке придбав": Малюська представив перший лот розпродажу в'язниць (відео)

Міністр юстиції Денис Малюська представив перший лот "великого розпродажу" в'язниць - ним став виправний центр у місті Коцюбинську. Відеоролик з презентацією опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

"Першим об'єктом, який ми пропонуємо придбати бізнесу є наш виправний центр у місті Коцюбинську (йдеться про Ірпінський виправний центр у смт Коцюбинське - ред.) Площа будівлі - 24 тис. кв. м, які розташовані на земельній ділянці 8 гектарів. Відстань від Києва - 2,8 км. На об'єкті наявні водопостачання та каналізаційна мережа. Електропостачання здійснюється двома підстанціями - 700 і 490 КВт. Сам би таке придбав", - сказав Малюська.

Міністр зазначив, що отримані кошти будуть розподілені на дві частини, одна з яких піде на розбудову нової в'язничної інфраструктури, а інша - поповнить державний бюджет.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...