Сам чи допомогли? У Росії раптово помер медик, який лікував отруєного Навального - кажуть, він забагато знав

Сергій Максимішин - лікар, який у серпні минулого року лікував російського опозиціонера Олексія Навального, раптово помер у віці 56 років. Він був заступником головного лікаря по анестезіології і реанімації Омської лікарні швидкої медичної допомоги №1, куди потрапив Навальний одразу після отруєння. Про це з посиланням на керівника мережі регіональних штабів політика Леоніда Волкова повідомляє CNN, передають Патріоти України.

"Сергій Максимішин був головою відділення, в якому лікували Олексія Навального, і відповідав за його лікування - зокрема, за його медичну кому. (Максимішин, - "Апостроф") знав більше, ніж будь-який інший про стан Олексія, тому я не можу виключити можливість нечесної гри ", - сказав Волков.

На сайті ЛШМД-1 написали, що Максимішин "раптово пішов з життя" у віці 56 років. Його описали як "висококваліфікованого фахівця і організатора охорони здоров'я", який "пройшов шлях від лікаря-анестезіолога-реаніматолога до заступника керівника з анестезіології та реанімації однієї з найбільших лікувальних установ регіону".

У медустанові лікар працював 28 років, з 1992 року. "Під його керівництвом були розроблені і впроваджені ряд методик по лікуванню хворих з гострими порушеннями мозкового обігу, які перебувають в критичному стані", - додали в лікарні. Прес-секретар регіонального МОЗ Галина Назарова в коментарі "Комерсанту" повідомила, що причиною смерті Максимішина став серцевий напад.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...