Сам п'ю, сам гуляю: ТОП-5 українських зірок, які живуть без пари, хоча від них у захваті мільйони

Чемпіонка з художньої гімнастики Ганна Різатдінова замислилась про участь у телешоу "Холостячка". Про це поділилась в Instagram. Спортсменка припускає, що знайти пару на проєкті все-таки можливо, передають Патріоти України.

"Чи реально знайти свою любов в оточенні камер? Так, я вірю, що це можливо. Але одразу складно сказати, сталося б це зі мною чи ні. Тому що зустріти того самого - не таке просте завдання. Ідеальний чоловік для мене - це, по-перше, людина слова. За чоловіком хочу почуватися, як за кам'яною стіною, розуміти, що є захисник, який заступиться в будь-якій ситуації. По-друге, у нього мають бути пріоритети. Я розумію, що зараз складно такого зустріти. У більшості чоловіків на першому місці робота, бізнес, друзі, а тільки потім сім'я. Але все-таки наївно вірю, що зможу знайти людину, для якої я і діти будуть в пріоритеті. Для мене це важливо", - написала Різатдінова. 2019 року Ганна Різатдінова розлучилась з олігархом Олександром Онищенком, і тепер її серце вільне.

Телеведуча Леся Нікітюк все ще в пошуку свого єдиного. Нещодавно вона розповіла, яким має бути її ідеальний чоловік.

"Для мене ідеальний чоловік – простіше простого. Мій тато класна, проста людина, зварювальник вищого розряду. Для мами завжди був партнером. Якщо мама чистила картоплю, він її смажив. Знаєте, є таке, що чоловіка потрібно попросити щось зробити, заздалегідь дати завдання, усе розписати. А він сам завжди підключається. І просто доповнює маму. Уміє все: просвердлити, прибити, зробити розводку. Він був електриком. Тато – господар. Напевно, він і є той ідеал чоловіка", - сказала ведуча "Хто зверху" під час інтерв'ю Дмитру Гордону.

Співачка Слава Камінська двічі була в шлюбі й планує вийти заміж втретє. Уперше вона вийшла за київського бізнесмена 2012-го, але за рік пара оголосила про розлучення. 2-м чоловіком став пластичний хірург Едгар Камінський. Після розлучення колишнє подружжя змогло забути про конфлікти та "трансформувати" кохання в дружбу та взаєморозуміння. Слава сподівається, що 3-й шлюб для неї стане останнім. Чи є в неї кавалер, співачка не розголошує.

Співачка та секс-символ українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва також залишається без пари. Колись їй приписували роман з засновником журналу Playboy Г'ю Гефнером, але зірка це заперечувала й наголошувала, що в неї з видавцем були лише платонічні стосунки. Про інших кавалерів Астаф'євої нічого невідомо.

Співачка Тіна Кароль стала вдовою 8 років тому. Після смерті чоловіка Євгена Огіра тривалий час мала посттравматичний синдром і навіть не думала про нові стосунки. Залишається самотньою.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...