Сам просив його закопати: Похований живцем знахар обіцяв повстати з мертвих, але... щось пішло не так

У Замбії 22-річний народний цілитель і за сумісництвом член місцевої сіонської церкви попросив поховати себе живцем, щоб потім воскреснути. Однак, як повідомляє видання Zambia Reports, повстання з мертвих не відбулося. передають Патріоти України.

За словами правоохоронців, знахаря Джеймса Сакалу живцем закопали інші члени церкви в неділю, 21 березня. Чоловік попросив вирити для себе велику могилу, щоб продемонструвати, як працює його здатність воскресати. Члени церкви відмовлялися, проте Сакала наполягав.

Він навіть особисто вирив яму, сам зістрибнув у неї та почав просити інших присутніх себе зарити, щоб бути свідками воскресіння. Тоді кілька членів церкви нібито все ж погодилися брати участь у похованні.

Згодом присутні намагалися повернути Сакалу з могили за допомогою співів, проте нічого не допомогло. Тоді вони вирішили розкопати знахаря, але виявили, що він не дихав. Зараз місцева поліція розшукує трьох підозрюваних, які погодилися зарити чоловіка в могилі.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...