Сам себе вбив чи "допомогли"? У Москві знайдено мертвим фінансиста служби підземних бункерів Путіна

Служба спеціальних об'єктів Росії відповідає за стан мобілізаційної готовності країни і курирує мережу засекречених бункерів, підземних тунелів і споруд по всій Росії.

Путінський чиновник стрибнув із даху. Ілюстрація: соцмережі.

У Москві наклав на себе руки колишній начальник фінансового відділу Служби спеціальних об'єктів Росії - 55-річний Андрій Кудряшов ступив з даху 15-поверхового житлового будинку на Окружній вулиці. Згідно з даними джерела РБК в московській поліції, в момент скоєння суїциду Кудряшов знаходився в квартирі свого сина, яка була придбана незадовго до інциденту, передають Патріоти України.

За фактом події в відомстві призначено службову перевірку. 31 травня Кудряшова звільнили зі служби після оприлюднення відомостей про причетність керівництва Служби межування частини земельної ділянки спецоб'єкта в Підмосков'ї, що межує з житловим селищем. За версією слідства, в результаті межування було викрадено 35 га дорогої землі.
Служба спеціальних об'єктів Росії відповідає за стан мобілізаційної готовності країни і курирує мережу засекречених бункерів, підземних тунелів і споруд по всій Росії.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...