Сам собі створив проблему: Проти українського футболіста розпочато розслідування в Англії

Футбольна асоціація Англії (FA) розпочала розслідування щодо українського півзахисника лондонського "Челсі". Про це повідомляє theathletic.com, передають Патріоти України.

FA вивчає відео, на якому Михайло співає пісню американського репу виконавця Lil Baby "Freestyle". У композиції 16 разів згадується слово "нігер". 22-річний Мудрик опублікував знятий ролик у Tik Tok у липні 2022 року.

Тепер FA вирішить, чи слід покарати Мудрика за відео, яке було переглянуто понад 214 000 разів. Представники Мудрика вже вибачилися, а саме відео видалили. "Михайло глибоко шкодує про заподіяну образу", - йдеться в заяві представника Мудрика.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...