Сам теж помер: Працівник Нацполіції влаштував смертельну ДТП

Аварія сталася в ніч на 11 серпня на автодорозі "Шепетівка-Чуднів-Бердичів".

Старший оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП в Житомирській області, перебуваючи за кермом, спричинив ДТП, внаслідок якої загинули 4 особи, передають Патріоти України.

За даними поліції, аварія сталася в ніч на 11 серпня на автодорозі "Шепетівка-Чуднів-Бердичів". За попередньою інформацією, 29-річний співробітник ГУНП, перебуваючи за кермом "Пежо", не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем ВАЗ.

Від отриманих травм на місці пригоди загинули водій та 55-річний пасажир ВАЗ, водія "Пежо" та 53-річну пасажирку ВАЗ було госпіталізовано до Чуднівської лікарні. Врятувати їх життя не вдалося, обоє померли у відділенні інтенсивної терапії.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Зібрані матеріали будуть скеровані до Територіального управління ДБР для подальшого розслідування.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...