Сама хоче кататися: Морська видра відбирає дошки у серферів у Каліфорнії (відео)

П’ятирічна морська видра здійснила низку нападів на серферів у спробах відібрати дошки. Люди не постраждали, але місцева поліція все ж занепокоєна такою поведінкою тварини, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє CBS News, до правоохоронних органів надійшло вже п’ять скарг на нахабну видру. За словами серферів, тварина не намагалася вкусити або іншим чином нашкодити їм, вона була повністю зосереджена на серфах. Такі дії не типові для видр, але повідомляється, що ця особина вже намагалася забирати дошки у відпочивальників минулого року. Тоді її вдалося відлякати від узбережжя, але нещодавно вона повернулася і взялася за старе.

Місцева влада повісила на пляжі табличку з попередженням про видру. Вона також сподівається відловити тварину і відправити для вивчення вченим. «У зв’язку зі зростаючим ризиком для громадської безпеки команда CDFW і Акваріума Монтерей-Бей, навчена вилову каланів і поводженню з ними, була направлена, щоб спробувати спіймати її», — заявили в міській раді. Якщо видру-порушницю громадського порядку вдасться спіймати, її переселять в інше місце.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...